19/1/11

11η Αγ ΕΚΑΣΘ St.George Δοξα Πενταλοφου 55-65

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος Οργάνωση ΕΚΑΣΘ Γήπεδο Νεοχωρουδας Ημ/νια 17/01/11 Ωρα 21.30 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α'ΚΑΜΠΑΣ Β'ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ.
Σαφώς ανώτερη σε ολα τα επίπεδα η δόξα δίκαια επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι φάνηκε να έχει πιο δεμένο σύνολο και πιο δουλεμένη ομάδα, απο την μεριά μας  δεν απειλήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα παρά μόνο στην αρχή όταν προηγηθήκαμε για πολύ λίγο, επιθετικά αν και ήμασταν σχετικά καλοί αμυντικά δεχόμασταν το εύκολο καλάθι πουλούσαμε την μπάλα δίνοντας την δυνατότητα για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις,απο την ομάδα μας διακρίθηκε ο Χατζηκωστής και ο Αποστόλου  ενώ ΜVP  του αγώνα ο Μενεξές με 21π(2) τρίποντα ,ήταν το κλειδί για την νίκη της Δόξας.Η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και απο τις δυο πλευρές στιγματίσθηκε στο τέλος απο ορισμένους ανεγκέφαλους οι οποίοι άναψαν πυρσούς και έκαψαν το παρκέ το γηπέδου ,διαπληκτίσθηκαν φέρνοντας αναστάτωση χωρίς λόγο. Ο δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει την επόμενη φορά να υπάρχει και αστυνομική κάλυψη για την αποφυγή τέτοιων ενεργειών που μόνο θλίψη και στενοχώρια φέρνουν για αυτό το γήπεδο που είναι ενα στολίδι. Ειλικρινά λυπάμαι διοτι ορισμένα άτομα έρχονται κατ'επανάληψη μόνο και μόνο για να προκαλέσουν ζημίες και φασαρίες  στο συγκεκριμένο αγώνα.
ποντοι   
StGRG:
Hatzikostis 18
Apostolou 13(1)
Zlatis Al. 7
Georgousis 5
Boufidis 5
Teliousis S. 3
Tsakiris 2
Spirides 2
Δοξα Π
Menexes 21(2)
Atesis 15
Giofkas G 11(1)
Pashaloudis 6
Karkaris 6
Narasianis 2
Giofkas th. 2
Giofkas P 1
Touskas 1
δεκ 12-17  09-13  19-22  15-13
*δεν προσήλθε χρονομετρητής των 24" σε ενα τέτοιο κρίσιμο ματς ενώ η εκασθ μερίμνησε να στείλει άτομο για τα εισιτήρια...
  Παρακολουθήστετα highlights του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΛΑ