3/2/10

13η Αγ ΜΑΚΕΔ.ΓΕΦΥΡΑΣ-ST.GRG 63-47

..δείτε αναλυτικά βίντεο και άλλα στατιστικά..



GEFYRA_STGRG 63_47
Ανέβηκε από 17stgeorge. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Τελείωσε ο εκτός έδρας μίνι-μαραθώνιος στην επαρχία με απολογισμό 2 ήττες,ο μοναδικός εκτός έδρας αγώνας με τον Αισχύλο που απομένει είναι μετά το μεθαυριανό παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αρίων,ακολουθούν οι εντός έδρας αγώνες με Δαίδαλο,Δόξα ΠΕΝ. και τελευταία αγωνιστική η ΔΕΗ.Λίγα λόγια για το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα η ομάδα μας με την αντίστοιχη της γέφυρας να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα απο την αρχή παίρνοντας γρήγορα κεφάλι στο σκορ με 8-0,ο αντίπαλος υπερτερούσε στο ψηλό παιχνίδι και στη δύναμη το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μαζεύοντας όλα τα ριμπάουντ,εκεί εντοπίζεται και η αχίλλειους πτέρνα μας,όταν χάνεις πάνω απο 25 αμυντικά ριμπάουντ και παίρνεις 4 επιθετικά μόνο! δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για κάτι καλύτερο σε συνδυασμό με τα πολλά άστοχα περιφερειακά σουτ συνέθεσαν το παζλ της αποτυχίας,το δεκάλεπτο έκλεισε με 16-6 με την διαφορά να παγιώνεται πάνω απο τους 10 κλείνοντας στο ημιχ με τον φωτεινό πινάκα να γράφει 27-15
στα μέσα του 3ου δεκ. η διάφορα έπεσε στους 8 με σκορ 39-31 σ'εκείνο το διάστημα παίξαμε και το καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια η γέφυρα επανέφερε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό 43-33,τέλος 3ου δεκ.Στο τελευταίο δεκ η κούραση και σε συνδυασμό με την απουσία 2 βασικών έφερε τον δείκτη του σκορ στο τελικο 63-47.
ΥΓ1 Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ(ισως και σε οφθαλμίατρο) ΔΙΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΜΟΝΕΣ.
ΥΓ2 ΦΕΤΟΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Η 6ΑΔΑ(ΑΝΤΙ 5ΑΔΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ
ΥΓ3 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 13 ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
ΥΓ4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ(FAN) ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ LINKS
LINK1 LINK2 LINK3 LINK4 LINK5 LINK6 LINK7 LINK8 LINK9 LINK10 LINK11 LINK12
τα αρχεια ειναι γυρω στα 2gb
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΛΑ