12/5/08

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ST.G ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΜΗ


" Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ"
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ST.G. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ST.GEORGE



Τι είναι το St. George ;
Το St.George είναι πρώτα από όλα μια παρέα , μια καταπληκτική παρέα που ξέρει και της αρέσει να περνάει καλά !!
Eίναι μία νεά ομάδα μπασκετ με πολλες φιλοδοξίες αλλά και στόχους!!
Επίσης St. George είναι ένα μήνυμα προς όλους τους υπεύθυνους που επιμένουν να αδιαφορουν για το μέλλον των νέων ανθρώπων στον αθλητικό τομέα του δημοτικού διαμερίσματος της Νεοχωρούδας !!

Ιστορικό ομάδας
Όλα ξεκίνησαν σε μια καφετερία της Νεοχωρουδας πίνοντας το φραπεδακι μας και κάνοντας το γνωστό χαβαλέ και τα πειράγματα μεταξύ μας για της ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα . Είχαν περάσει λίγοι μόνο μήνες από το διάστημα που ήμουνα κάτοχος διπλώματος προπονητικής αφού είχα παρακαλούθησει μαθήματα από τον ΣΕΠΚ. Τότε κάποιοι από του τωρινούς παίκτες μου πρότειναν την ιδεα για την δημιουργία ομαδός που ενώ από τη μία μου άρεσε η ιδέα , από την άλλη προβλημάτιστικα στο γεγονός του εάν θα ανταπεξέρχονταν οι υποψήφιοι αθλητές μου στις υποχρεώσεις μιας αγωνιστικής περιόδου.
Τότε ήταν που μου πέρασε η ιδέα για συμμετοχή στο εργασιακό πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ σαν ένα τεστ-πείραμα για το εάν τελικά θα άντεχαν και αν θα είχαν την υπομονή οι υποψήφιοι τότε παίκτες μου .
Έτσι λοιπόν κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες για την συμμετοχή μας στο εργασιακό πρωτάθλημα ,(και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και τον κο Θ. Μπεγκλή που στήριξε αυτή την προσπάθεια σαν πρόεδρος του ΑΣΕΘ και τελικά συμμετείχαμε σε εκείνο το 1ο εργασιακό πρωτάθλημα .
Τελικά το πείραμα πέτυχε !!! οι αθλητές όχι μόνο ανταποκρίθηκαν αλλά κάποιες φορές είχαμε και πρόβλημα για το ποιους θα χρησιμοποιήσουμε…
Ξεκίνησε έτσι λοιπόν μία δύσκολη χρονιά με προπονήσεις στο ανοιχτό γήπεδο του Δημ. σχολείου της Νεοχωρούδας και ευτυχώς για εμάς , χάρις την βοήθεια του Κου Τσακίρη καταφέραμε να έχουμε προπόνηση και σε κλειστό Γυμναστήριο με δύσκολη προπονητή ώρα 23.00 μέχρι και τις 24.00 με 24.15 με το αξιοθαύμαστο σχεδόν κάθε φορά να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή ακόμη και εκείνη την δύσκολη ώρα!!
Στο τελείωμα τις αγωνιστικής περιόδου του ΑΣΕΘ με όλα τα ευτράπελα του εργασιακού πρωταθλήματος όπως διακοπή ρεύματος, αναβολή αγώνων , αλλαγή ημερομηνιών καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και μάλιστα αρκετά καλά για την πρώτη μας φορά στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης. (τερματίσαμε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα)
Κατά την διάρκεια της λεγόμενης νεκρής αγωνιστικής περιόδου οι παίκτες ήταν ανήσυχοι και σε συνεχή επαγρύπνηση , και έτσι στην επόμενη συνάντηση για τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου της ομάδος τέθηκε και το θέμα της συμμετοχής μας πλέον στο μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ).!!



Ποιος είναι ο σκοπός αλλα και οι στοχοι αυτής της ομάδας;
Στόχος της ομάδας είναι ο αθλητισμός και σίγουρα όχι ο πρωταθλητισμός , αλλά ούτε και σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει από τον 1ο χρόνο στις τοπικές κατηγορίες . Στόχος αλλά και σκοπός της ομάδας είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων αλλά και η αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων παιδιών της Νεοχωρουδας στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης , τα οποία είχαν ή έχουν παραγκωνισθεί-απομακρυνθεί από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα απο κάποιες γνωστες τοπικες ομάδες , οι οποιες θα πρέπει να καταλάβουν , ότι πρώτα από όλα όταν μία ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα του τόπου της-χωριού της θα πρέπει σαν πρωταρχικό της στόχο να έχει την αξιοποίηση των παιδιών-κατοίκων του χωριού και κατόπιν να φροντίζει να ενισχύεται με ξένους παίκτες πόσο μάλλον εάν αγωνίζεται στην τελευταία κατηγορία της ΕΚΑΣΘ .
Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στο St.George και αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος αν είχε επισκεφθεί και παρακολούθησει την προετοιμασία , τις προπονήσεις , αλλά και τους αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ αλλα και του ΑΣΕΘ οπού και θα διαπιστώσει να συμμετέχουν αλλά και να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης παιδιά της Νεοχωρούδας!!! (χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό για οποιοδήποτε άλλο επιθυμεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις)

Τι έχετε πετύχει μέχρι και σήμερα ;
• Δημιουργία Καταστατικού Αθλητικού Σωματείου (29/06/2007)
• Εφαρμογή Νέων τεχνολογίων (sms ενημερωση παικτών)
• Συμφωνία για προπονήσεις σε Κλειστό Γυμναστήριο
• Νέες στολές
• Νέες φόρμες
• Καπελάκια
• Κολεγιακά μπουφαν
• Αγορα μπάλες Μπάσκετ
• Υπο κατασκευή ιστοσελίδας στο διαδύκτιο (internet site)
• Δικηγόρος Ομάδας (Γκοτσης Γιώργος)
• Βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων
• Δημιουργία Year Book σε DVD στο Τέλος της Χρονίας
• Συμμετοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης ΕΚΑΣΘ Γ΄κατηγορία
• Συμμετοχή στο εργασιακό πρωτάθλημα ΑΣΕΘ
• Ασφαλιστήρια Συμβόλαια τουλαχιστον στους μισους παίκτες τις ομάδος μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής.
• Συμφωνία με το τοπικο μουσικό συγκρότημα Hip-Hop A.N. CREW για την δημιουργία Soundtrack ομάδας
• Ευγενικές χορηγίες από χορηγούς
1. (Μέγας Χορηγός) ΕΚΟ ΑΒΕΕ (ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ)
2. ΤΣΑΚΙΡΗΣ (ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΒΓΩΝ)
3. ΤΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ)
4. CORSO ALL DAY CAFÉ BAR
5. ΓΚΟΤΣΗΣ (ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ)
• Πρωτότυπη παρουσίαση των χορηγών μέσα από εκδήλωση.
• Δημιουργία Ημερολογίων
• Ετησία φωτογράφηση ομάδος




Γιατι αποφασισες να ασχοληθείς προσωπικά ;
• Διότι η Νεοχωρούδα και τα παιδιά της είχαν μια Μπασκετική ιστορία οι οποία έσβηνε σιγά-σιγά λόγω της αδιαφορίας όλων των υπευθύνων.
• Διότι σε πρόταση που έκανα στο ΔΣ της Νικής Νεοχωρούδας να αναλάβω το τμήμα μπάσκετ έλαβα εν μέρει αρνητική απάντηση !!
• Ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου στο να αποδείξω σε όλους αυτούς ότι εάν υπάρχει θέληση , όρεξη , αγάπη αλλά και μεράκι γι’ αυτό που κάνεις, μπορείς να κάνεις θαύματα!!
• Για να αποδείξω στις προηγούμενες διοικήσεις κάποιον άλλων σωματείων ότι εάν μόνος μου κατάφερα να κάνω όλα αυτά , πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν από τα υποτιθέμενα ‘Διοικητικά συμβούλια‘ που λειτουργούν μόνο για το εφέ και το θεαθήναι .


Γιατι St.George το όνομα της ομάδας;
Το όνομα της ομάδας το εμπνεύστηκα ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο πατέρα μου Σαρμή Γεώργιο , έτσι σκέφθηκα να ονομάσουμε την ομάδα Αγ. Γεώργιο Νεοχωρούδας, αλλά μίας και το συγκεκριμένο άθλημα έχει τις ρίζες τους στην Αμερικάνικη ήπειρο όλοι εμείς οι φίλοι αλλά και οι παίκτες της ομάδας την αποκαλούμε St.George !!!

Ποια είναι η γνωμη σου για τους Alfanee…;
¨Είναι πιτσιρικάδες , κάνουν αυτό που κάνουν γιατί το γουστάρουν μα πάνω από όλα , όπως και εμείς είναι και αυτοί μια παρέα,, μια παρέα που λέει αλήθειες μέσα από τους στοίχους τους, μάλιστα πολλές από αυτές πονάνε ,κάποιοι όμως τους κατέκριναν , τους μάλωσαν , τους απείλησαν, ήθελαν να τους φιμώσουν , να τους κάνουν να σιωπήσουν.
Το St. George από την πρώτη στιγμή που τους άκουσε τους πίστεψε, τους στήριξε και τους στηρίζει γι’άυτο και το St.George τους εμπιστεύθηκε το επίσημο τραγούδι – soundtrack της ομάδας ….όσο για το αποτέλεσμα ; απλά εξαιρετικό ……


Τελειώνοντας θέλεις να πεις κατι άλλο…...;
Κάποιοι μας είπαν ότι κάνουμε την ‘πλακα‘ μας και μας αποκάλεσαν ‘φούσκα‘ και πως αυτή η προσπάθεια θα ξεφουσκώσει μέχρι τα Χριστούγεννα…
Επάνω σε αυτά τα κακόβουλα σχόλια θα ήθελα να δώσω μία απάντηση σε όλους αυτούς που κατέκριναν αυτή την αγνή και έντιμη προσπάθεια , ότι εάν όλα τα παραπάνω που ανέφερα είναι φούσκες και τα κάναμε για την πλάκα μας , τι θα γίνει τελικά εάν θα ασχοληθούμε ποιο σοβαρά και με περισσότερο επαγγελματισμό……!!!!!!(ας δώσει την απάντηση καθένας μόνος του)
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!!
KEEP MOVING SAINT GEORGE!!!

LOVE N RESPECT

AN CREW

Ανώνυμος είπε...

den mas eipes omos poios feygei?

Ανώνυμος είπε...

1
zixnalis apotelei parel8on paei 8ermh
2
tsakiris strateytai mia lera ligoterh(xixi)
3
tolis ypeiterei hdh ontas traymatias
4
george paei gia toyrismo sthn krhth kai mallon ekei 8a meinei 8a mas lypseis george!!
5
sakis mallon den katevenei- ton efagan oi gynaikes!!kai o super 3,tromara toy
6
jim pallas-amfivolos-logo traumatismou
7
georgousis ton ponaei h mesh toy an kai den prosfere polla mono kati texnikes poines pou stoixhsan shmantikes nikes sthn omada
8
petrou k. yphretei kai mallon pernei meta8esh gia evro h nhsia ante kairos htan..
9
zlatis antonakis aravoniasthke kai den ton afhnei h gynaika toy
10
zlatis antonis psilotraymatias kai logo fortoy ergasias ta parataei
mono gia kana basketaki sto dhmotiko 8a anevenei
11
zlatis alex skopeuei na aravoniastei kai mallon apoxorei
12
arvanitopoulos vasilis aravoniatike kai den ton afhnei h gynaika toy
13
sarmis vasilis aravoniastike alla ton psiloafinei h gynaika toy pros to paron etsi gia ligo alla kati akougete oti panteyetai kai mallon ta parataei kai aytos

tora kati g-pet sotos k saramourtsis aytoi oyte poy akoymphsan thn mpala
kai etsi apoxoroyn oikio8elos koinh synenaish pou leme aaa o lybe lybe paei sthn pentalofo tromara toy de koitazei ta koila toy 8elei kai kolotoumbes.
eixame kai tis fouskes typoy kaloydh ktl ktl

o teleytaios na klisi thn porta paidiaaaaaaaaaaaaa
alloste to exoyme kai san slogan st george giayto kante oloi sthn banta

kai etsi ekanan oloi sthn banta...

ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΛΑ