1/4/08

Η Π Ι Π Α ΤΗΣ... ΕΙΡΗΝΗΣ.........και η ...3η ομάδα της Νεοχωρούδας."ήταν η πρωταπριλιατικη φαρσα ."


Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ χθες η συνάντηση μεταξύ του προέδρου(Β.Σ.) -τσακίρη και μελών του Δ.Σ. ST.George σε restaurant όπου γευμάτισαν ,διατυπώθηκαν και επισημάνθηκαν τα προβλήματα που απασχολούσαν τον παίκτη και προσπάθησαν να βρουν τη χρυσή τομή αλλά επήλθε ρήξη καθώς διαφώνησαν σε πολλά σημεία,ο παίκτης επιθυμεί συμβόλαιο 1 χρόνου με υψηλές απολαβές και έξτρα μπόνους,η ομάδα αδυνατεί να προσφέρει τις ανάλογες απαιτήσεις και το χάσμα είναι αγεφύρωτο καθως τα οικονομικά της δεν της το επιτρέπουν και έτσι η πίπα τη ειρήνης πριν προλάβει να ανάψει μαζεύτηκαν μαύρα σύννεφα καπνού και την έσβησαν. Φήμες θέλουν τον παίκτη να δημιουργεί δικιά του ομάδα με το όνομα ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ οπου θα ειναι και μεγαλομέτοχος ( ήταν άλλωστε και η κρυφή του επιθυμία στην ομάδα του ST.G.)Παυλάκη καλή επιτυχία!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΑΚΗ ΘΕΕ !! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΗΠΙΑΤΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ;

Ανώνυμος είπε...

mhpos 8elei kai kamia pipa ths.. elenhs
ti einai ayta exei kanei thn omada mpaxalo exei dixasei to lao.Kai th na po 3 omades re paidia ligo ypervolh dhladh opoios exei provlhma katevazei dikia toy omada.. As kanei h ekas8 omilo neoxoroudas na paizoume monoi mas eleos re tsak.
eisai san ton omilo provlimatismoy tou PASOK.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΑΚΗ ΘΕΕ !!PIES ENA FRAPE
KI ASE TH KAE

bono είπε...

Αφήστε τον Παύλο στην ησυχία του ρε παιδιά! Το παιδί βρίσκετε σε σύγχηση και μεγάλη στεναχώρια! Χθες στην προπόνηση μου εκμηστηρεύτηκε οτι απο την στεναχώρια που περνάει και την κατακραυγή των συμπαικτών του έχει βγάλει αιμοραϊδες. Αφήστε το παιδί να κρίνει πιο είναι το καλύτερο για αυτόν! Παύλο ειμαστε μαζί σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re bas kai mas doyleute mhpos einai protapriliatiko asteio paule emeis mazi gia mia zoi frape- frape kai xavale oooo oooo
aaaa mh ksexaseis na typoseis ta sxolia moiraseta sto xorio exeis ginei poly dimofihs, mh ta pisteueis ola einai mia plaka oi alhtes toy caprice ta ypokinoyn

ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΛΑ